Grunddej til brød eller boller

Energiforbrug: 2,13 kWh
Energiforbrug: 2,13 kWh
Det er en stor portion, men arbejdet er det samme, og der er bedre økonomi i at bage meget, når ovnen er tændt.
Grunddej til to brød eller 16-18 boller:
Dejen skal røres på røremaskine, dagen før den skal bages.
Du må kun bage en plade boller eller et brød ad gangen. Køles af på rist, boller/brød kan fryses.
Frys rester af brød ned og tø op efter behov, eller brug dit daggamle brød som croutoner med dine yndlingskrydderier.
Bestil en trykt udgave af EWIIs energivenlige kogebog 'Opskrifter til en grønnere fremtid' og få tilsendt en smukt illustreret kogebog på 170 sider i hardcopy format.
Bogen indeholder, udover de smagfulde opskrifter, køkken-specifikke tips og idéer til små vaneændringer, du kan tillære dig for at reducere dit energiforbrug i hjemmet og tænke mere klimavenligt.